Select your Top Menu from wp menus

Željko Glasnović upozorava na kritično vrijeme koje jedino ne vide političke elite u Hrvatskoj

Željko Glasnović upozorava na kritično vrijeme koje jedino ne vide političke elite u Hrvatskoj

General Željko Glasnović je na svojem FB profilu objavio svoje gostovanje na skupu okupljanja i objedinjavanja hrvatskih stranaka desne orijentacije u BIH. Da li je došlo vrijeme da se takav dogovor napravi u Hrvatskoj postavlja se pitanje. Predsjednik HSP-a Danijel Srb je pokušao za ove izbore napraviti korak naprijed k ujedinjenju, ali ga je grubo zaustavio Ante Đapić, jasno dajui da znanja da sa starim kadrovima iz desno orijentiranih stranaka nema pomaka u budućnost. Jednostavno svi bivši čelnici se moraju maknuti i otvoriti put novim snagama da pokušaju vratiti dignitet Hrvatima u Domovini, Bosni i Hercegovini te državama širom svijeta.

Skup okupljanja i ujedinjavanje hrvatske političke desnice u BiH

Kao gost, jučer sam također pozvan na skup okupljanja i objedinjavanja hrvatskih stranaka desne orijentacije u Bosni i Hercegovine u prigodi potpisivanja Sporazuma o ujedinjenju HSP BiH i HP blok BiH. To je bila prilika za razgovor o ujedinjenom političkom djelovanju stranaka hrvatske desnice koje djeluju na prostoru BiH (HKDU-HRAST, HDZ 1990., HP blok BiH, HSP BiH….). Bilo je prisutno više osoba iz javne, političke i braniteljske populacije.
Primarni interes svake politike u RH mora biti položaj Hrvata u BiH, braniteljska populacija kao i jedinstvo hrvatskog bića u Hrvatskoj, BiH i izvandomovinskoj Hrvatskoj.
Hrvatskom narodu u BiH, a isto tako i u RH, nužno je potrebna izgradnja jake i moderne europske desnice koja će svojim djelovanjem snažno pridonijeti stvaranju moderne i funkcionalne države, a narod izvući iz kaosa kojeg su stvorile interesne skupine na ovim prostorima.
Pozdravljam ovo ujedinjavanje s uvjerenjem da je ono znak sazrijevanja i korak naprijed na putu formiranja snažne, čestite i moderne hrvatske desnice koja će naći odgovor na sve izazove i nedaće našega naroda.
Pasivnost i malodušnost naši su najveći neprijatelji. Ako čovjek dobrovoljno postaje ovca uvijek će se naći vuk koji će ga pojesti.
Dolazi kritično vrijeme. Pripremite se boj!

Željko Glasnović

M.Glavinić/Novi Pogledi/izvor i foto: FB profil Željko Glasnović

Facebook Comments

About The Author

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *