Select your Top Menu from wp menus

Velika pobjeda Željka Glasnovića

Velika pobjeda Željka Glasnovića

Po prvi puta na nekim izborima HDZ je izgubio mandat u dijaspori i to baš od svog bivšeg zastupnika kojega su praktički otjerali iz stranke.
Iako su prve vijesti davale mogućnost i boljeg rezultata, ipak se stranačka snaga HDZ pokazala prejakom za nešto više od jednog mandata.
Svejedno bez pravog medijskog prostora i kratkoćom vremena za kampanju 24,91% od ukupnog broja glasova je doista odličan rezultat.
Uz njega, Zlatka Hasanbegovića i Brunu Esih u Saboru, glas za lustraciju i rješavane ostataka komunističkog režima će biti izuzetno jak, upravo onako kako smo priželjkivali.

U nastavku prenosimo objavu s Facebook profila Željka Glasnovića u cijelosti:

General Glasnović je hrvatski sabornik, misija uspjela, mašinerija poražena

Drage moje Hrvatice i Hrvati, zahvaljujem Vam na ukazanom povjerenju i što ste shvatili da boj za izgradnju nacionalne hrvatske države i konsolidaciju jedinstvenog nacionalnog bića još traje.
Posebno zahvaljujem mom izbornom stožeru i ljudima sa liste koji su iznijeli veliki operativni teret, jer pobjeda uvijek pripada onima koji su se borili u areni. Oduševio me patriotizam i oduševljenje i znanje mladih ljudi koji su se dobrovoljno uključili u ovaj projekt.
Uspjeli smo zajedno nokautirati našeg protivnika i prvi put uzeti jedan od tri mandata onima koji su imali eskluzivu u posljednjih 26 godina da Vas zastupaju u HR Saboru.
Misija je uspjela unatoč nezapamćenom specijalnom informatičkom ratu režimskih medija protiv mene i mojih najbližih suradnika sa ciljem da umanje šanse za naš uspjeh.
Specijalni informatički rat protiv nas je išao u dva pravca.
Prvi pravac djelovanja je što su svi tiskani i elektronički režimski mediji apsolutno ignorirali moju kampanju, osim kad je trebalo objaviti zbunjujuće laži i dezinformacije.
Drugi pravac djelovanja je brutalna objava perfidnih laži i obmana.
Evo kronologije tih gnjusnih laži…
– Glasnović je na listi HSP-a…
– Glasnović je na listi HDZ-a RH br. 4….
– HDZ 1990, Hrvatski savez HKDU-Hrast, HSP…obmanuli javnost…
– Glasnović pucao sam sebi u koljeno…
– Ilija Cvitanović Pero Barbarić i rade generalu iza leđa…
Ova zadnja dezinformacija je najopasnija i najlukavija i mogla je za nas biti najpogubnija jer su je režimski mediji objavili na oba dana izborne šutnje – subota i nedjelja.
Cilj ovog zadnjeg pokušaja (jer đavao se nikad ne umara i njegove sluge) je da gosp. Iliju Cvitanovića i Peru Barbarića, moje dvije ključne operativne osobe u našoj izbornoj kampanji diskreditiraju u očima javnosti i da smanje njihov utjecaj kao i uspjeh za nadolazeće općinske izbore – jer ovdje bitka još traje.
Budite hrabri! Tražite uvijek jasnu spoznaju stvarnosti onakvu kakva je ona uistinu. Ne dajte da Vam ukradu najviši oblik slobode, a to je sloboda mišljenja. Birajte uvijek teži put jer on vodi u istinsku radost i pobjedu.

Bog i Hrvati!
Vaš general Željko Glasnović!

Goran Koprivnjak/Novi Pogledi/ facebook: Željko Glasnović

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *