Select your Top Menu from wp menus

Slavko Linić ima dokaze da je nezakonito praćen i prisluškivan

Slavko Linić ima dokaze da je nezakonito praćen i prisluškivan

Nekadašnji SDP-ov ministar financija Slavko Linić komentirao je u utorak očitovanje Ravnateljstva policije kojim se potvrđuje da je bio obrađivan u vrijeme Vlade Zorana Milanovića, te ponovno prozvao predsjednika SDP-a i tadašnjeg premijera za nezakonito korištenje sigurnosnog aparata, podmetanje i nepotizam.

Nova afera nam dolazi iz redova SDP-a. Slavkom Linia dobio potvrdu ministra Orepića da je nezakonito praćen i prisluškivan što dovodi u tešku situaciju bivšeg ministra Ranka Ostojića.

“Izvješće od policije koje govori da sam praćen i prisluškivan i to nezakonito”, – rekao je Slavko Linić, bivši ministar financija u Vladi Zorana Milanovića.

Tvrdnje nekadašnjeg SDP-ovog dužnosnika Slavka Linića da je bio pod obradom PNUSKOK-a potvrdio je i  tjednik Nacional prema kojemu je Ravnateljstvo policije za MUP  izradilo očitovanje u kojem je potvrdilo da je Linić bio obrađivan. 

Te napise tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaha Orepić nije želio komentirati, također ni u SDP nitko nije bio voljan komentirati navode Linića.

“Polazim od toga da je to izvješće od policije koje govori da sam praćen i prisluškivan i to nezakonito i takvo izvješće je došlo u Sabor koliko sam obaviješten od Sabora, prema tome to samo ukazuje na to da je Milanović zloupotrebljavao sigurnosni sustav u obračunu sa svojim ljudima i da je lagao” – izjavioje Slavno Linić.

M.Glavinić/Novi Pogledi/foto: screenshot

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *