Select your Top Menu from wp menus

Predizborni plakati Zlatka Hasanbegovića sve govore: Jedan je temelj Državnosti – Domovinski rat

Predizborni plakati Zlatka Hasanbegovića sve govore: Jedan je temelj Državnosti – Domovinski rat

NA PLAKATIMA koji su se ove subote 3. rujna početi lijepiti dr. Zlatko Hasanbegović odlučio se za slogan “Jedan je temelj: 30 svibnja ’90 – 5. kolovoza ’95” čime je  vrlo jasno iskazao svoj politički stav te još jednom potvrdio činjenicu da antifašizam nije temelj današnje Hrvatske. To je jasno navedeno i u Ustavu RH samo mnogi to ne žele pročitati.

Hrvatska je utemeljena na volji naroda izraženoj na demokratskim izborima (prvi saziv demokratski izabranog Sabora  bio je 30. svibnja 1990.) i obranjena i stvorena u Domovinskog ratu čija je kruna operacija Oluja i oslobađanje Knina 5. kolovoza 1995. godine – prenosi Maxportal

HASAN PLAKAT

Tehnički ministar kulture i član Predsjedništva HDZ-a dr.sc. Zlatko Hasanbegović na izbore izlazi u Drugoj izbornoj jedinici kao treći na listi HDZ-a.

Tako je tehnički ministar kulture još jednom jasno stavio do znanja da su temelj stvaranja Neovisne Republike Hrvatske demokratski izbori provedeni 1990. godine te Domovinski rat u kojem je obranjena i potvrđena državnost Republike Hrvatske. Ovom veličanstvenom pobjedom slomljena je velikosrpska politika Slobodana Miloševiću u kojoj su aktivni sudionici bili današnji čelnici četiri najjače političke stranke u Srbiji i koji ponovno pokušavaju ostvariti svoje mračne ideje krajem prošlog stoljeća.

Milan Glavinić/Novi Pogledi, izvor: Maxportal.hr, foto: Ilustracija NP

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *