Select your Top Menu from wp menus

Poruka Predsjednici: Zbog srpskog “hibridnog rata” protiv Hrvatske hitno sazvati Vijeće za nacionalnu sigurnost!

Poruka Predsjednici: Zbog srpskog “hibridnog rata” protiv Hrvatske hitno sazvati Vijeće za nacionalnu sigurnost!

Dr. DARKO BEKIĆ POZIVA HITNO SAZIVANJE SJEDNICE VIJEĆA ZA NACIONALNU SIGURNOST ZBOG SRPSKOG “HIBRIDNOG RATA”

Povodom događaja koji u zadnje vrijeme potresaju hrvatsko – srpske odnose, nakon otvaranja pristupnih pregovora Srbije sa Europskom unijom iako nije ispunila nijedan hrvatski uvjet, Srbija je dobila novu snagu u neprimjerenim napadima na Hrvatsku dok s druge strane hrvatske institucije ne reagiraju osim blagih upozorenja kako to nije u “duhu europskih odnosa”. Srbija je otvorila novi “hibridni rat” protiv Hrvatske.

Na temu novog “hibridnog rata” koji je Srbija pokrenula protiv Hrvatske oglasio se i dr. Darko Bekić, bivši veleposlanik i prvi savjetnik za vanjsku politiku u Uredu predsjednika dr. Franje Tuđmana koji otvoreno traži od Predsjednice RH da sazove sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost na koju bi trebala pozvati sve najvažnije hrvatske eksperte i intelektualce kako bi se usvojila jasn, odlučna, nacionalna i obrambena strategija u ovom novom “hibridnom ratu” protiv Republike Hrvatske

Kitarović, Orešković, Plenković, Milanović

Dr. Darko Bekić: “Smatram da odmah treba sazvati sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, te na nju pozvati najvažnije hrvatske eksperte i intelektualce. Na toj sjednici treba usvojiti jasnu, odlučnu nacionalnu politiku i obrambenu strategiju u novom, “hibridnom ratu” protiv Hrvatske, za pokretanje kojeg je Srbija, po svemu sudeći, dobila “zeleno svjetlo” !
Također, apsolutni je imperativ da se sve političke stranke trenutačno i nedvosmisleno izjasne o ovom ozbiljnom nacionalnom pitanju !” -objavio je na svojem Facebook profilu Dr. Darko Bekić pozivajući mjerodavne da htino pokrenu odlučne protumjere ovakvoj politici dužnosnika Srbije na koje do sada nitko i iz institucija EU-a niti u samoj Hrvatskoj nije reagirao.

Darko Bekić, fb objava

M. Glavinić/Novi Pogledi, izvor: FB dr.Darko Bekić, foto: Ilustracija NP

Facebook Comments

About The Author

Vezani članci

1 Komentar

  1. Yelka Talaich

    NADAM SE DA CE NASI PREDSTAVNICI OZBILJNO SHVATITI PRIJETNJE SA SRPSKE STRANE I PROMPTNO REAGIRATI , SHVATITI DA IDEJA VELIKE SRBIJE NIJE NESTALA.
    NA OVAKVE PRIJETNJE HITNO NESTO PODUZETI .

    Reply

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *