Select your Top Menu from wp menus

Nove muke za Andreja Plenkovića: Bruna Esih odbacila mogućnost da zamijeni Zlatka Hasanbegovića!

Nove muke za Andreja Plenkovića: Bruna Esih odbacila mogućnost da zamijeni Zlatka Hasanbegovića!

Nakon što su je pojedini mediji  (na intervenciji  HDZ-ovih savjetnika za medije) proglasili kandidatkinjom za novu ministricu kulture, Bruna Esih večeras je odbacila takvu mogućnost prenosi Maxportal.

bruna-esih-medijske-manipupacije-fb

“Odbacujem medijske manipulacije o mogućnosti da budem ministrica kulture u novoj Vladi Andreja Plenkovića. Niti mi je itko došao s tom ponudom, niti bih je ikad prihvatila, budući da ne želim na toj dužnosti zamijeniti ministra Hasanbegovića kojega podupirem i čiji rad smatram neupitnim te potpuno na tragu političko nacionalnih vrijednosti koje i sama zastupam”, – rekla nam je kratko Bruna Esih.

“Visoki izvori” u HDZ-u u zadnje vrijeme vode snažnu hajku kako bi destabilizirali Zlatka Hasanbegovića te pokušavaju raznim primitivnim spinovima pomoći Andreju Plenkoviću pronaći najbezbolniju alternativu za dosadašnjeg ministra kulture dr. sc. Zlatka Hasanbegovića. Da li se radi stvarno o “visokim izvorima” u HDZ-u ili najobičnijim podmetanjima lijevo liberalnih mediji uskoro će se saznati nakon što Andrej Plenković predloži nove ministre u vladi HDZ-a i MOST-a.

M.G. Novi Pogledi, izvor: Maxportal

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *