Select your Top Menu from wp menus

Hasanbegović pred sjednicu predsjedništva HDZ-a: Podržat ću onog tko će preimenovati Trg Maršala Tita

Hasanbegović pred sjednicu predsjedništva HDZ-a: Podržat ću onog tko će preimenovati  Trg Maršala Tita

Nakon jučerašnjeg prisustvanja komemoraciji žrtvama komunističkog zločina u jami Jazovka, član predsjedništva HDZ-a Zlatko Hasanbegović, tehnički ministar kulture, prilikom odlaska na sjednicu predsjedništva HDZ-a  na pitanje koga će podržati za predsjednika HDZ-a dao je znakovitu izjavu:

– Podržat ću onog kanditata koji će osim krucijalnih pitanja i preimenovati Trg Maršala Tita – istakao je Hasanbegović te se uputio na sjednicu predsjedništva HDZ-a.

Ovom izjavom Hasanbegović jasno ukazuje na problem s kojim se HDZ suočava unutar sebe obzirom da najveći broj članova ne pripada zajednici koja i danas podržava podržava jednog od najvećih svjetskih zločinaca iza kojeg su ostale stotine tisuća ubijenih bez suđenja i bez sudskog postupka. Na žalost HDZ, odnosno određene strukture unutar HDZ-a ne žele se riješiti te stigme i omogućiti novim ljudima, uglednim članovima i ljudima koji uz domoljubnu svijest imaju i uspješnu karijeru iza sebe. Dr. Zlatko Hasanbegović u ovih nekoliko mjeseci se jasno nametnuo kao stručnjak, znanstvenik i beskompromisni Hrvat koji zna štititi hrvatske nacionalne interese. Svakakvo predstavlja osobu zaslužnu za kreiranje javnog mijenja u Hrvatskoj i izvan Hrvatske.

Iz tog razloga je i prepoznat kao glavni problem rušenja hrvatske samostalnosti i suverenosti te je čitavo vrijeme u fokusu orkestriranih i neutemeljenih napada s lijevog spektra političke scene, bilo lijevo liberalnih bilo lijevo jugoslavenskih te radikalnog srpskih centara upravljanja.

Na današnjoj sjednici predsjedništva HDZ-a treba se odrediti model po kojem će HDZ riješavati pitanje predsjednika HDZ-a pred izvanredne prijevremene parlamentarne izbore koji bi trebali biti početkom rujna 2016 godine.

Milan Glavinić/Novi Pogledi/Foto: ilustracija NP

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *