Select your Top Menu from wp menus

FOTOGALERIJA: Antiteroristička akcija protiv terorista iz St. Etiennea?

FOTOGALERIJA: Antiteroristička akcija protiv terorista iz St. Etiennea?

Nemili događaji iz Francuske koji jasno ukazuju na pomno planiranu operaciju diskreditacije Republike Hrvatske mogli bi napokon pokrenuti pravu antiterorističku operaciju protiv neprijatelja Hrvatske koja bi konačno mogla ujediniti sve snage u obrani Hrvatske. Istinski domoljubni navijači su odmah u Francuskoj reagirali te nanijeli prvi udar ovim „teroristima“ koji pokušavaju prikazati Hrvatsku kao fašističku i kriminalnu tvorevinu koja nema snaga oduprijeti se ovim razaračima hrvatske državnosti.

Prvo su navijači reagirali i nanijeli prve „batine“ nasilnim huliganima čija imena možete vidjeti na raznim društvenim mrežama. Nakon toga je reagirala predsjednica Republke Hrvatske i ukazala svojom objavom na facebooku smjer od kuda dolaze razne svastike i drugi nasilni događaji koji već duži niz godina čini neprocijenjivu štetu Republici Hrvatskoj: „Bravo, Vatreni! Bravo, hrvatski navijači! A vama neprijateljima Hrvatske, mrziteljima svoje reprezentacije i države (tzv. orjunašima) poručujem: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!“

Predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović je nakon ovih nesretnih događaja temeljem članka 102 Ustava Republike Hrvatske sazvala sjednicu Vlade RH koja će se održati u ponedjeljak 20. lipnja 2016.godine.

Da li su ovi događaji napokon ona kap koja je prelila granice nedjelovanja hrvatskih institucija oko nasilničkog i huliganskog ponašanja određenih kategorija hrvatskog društva. Koketiranje političkih opcija s raznim kriminalnim grupacijama dovodili su do nedjelovanja pravnog sustava Republike Hrvatske jer nikada do sada nije postojala istinska želja da se nekakav neprihvatljivi društveni fenomen eliminira iz društva, već se uvijek nastojalo preuzeti nadzor nad djelovanjem takvog neprihvatljivog društvenog ponašanja. Od tuda proizlaze svi problemi u Hrvatskoj jer svi oni koji bi trebali raditi na prikupljanja informacija koje štete interesima Republike Hrvatske te informacije koriste za potrebe pojedinih interesnih zajednica, počevši od djelovanja u tajnim službama, Ministarstvu unutarnjih poslova, sudbenoj vlasti i drugim centrima koji bi trebali regulirati ustavnopravni poredak Republike Hrvatske.

Na tiskovnoj konferenciji Hrvatskog nogometnog saveza jasno je rečeno da su postojale informacije o mogućim pokušajima prekida utakmica u kojima nastupa Hrvatska nogometna reprezentacija, međutim ništa nije poduzeto u tom smjeru da se ti počinitelji onemoguće u svojem naumu. Trenutno najodgovornija osoba za jučerašnji teški teroristički akt rušitelja Hrvatske je svakako ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić koji je prva karika u zapovjednom lancu odgovornih za nedjelovanje.

Ako obični građani i istraživački novinari u kratko vrijeme mogu otkriti identitet počinitelja ovog vrlo štetnog događaja za Republiku Hrvatsku, to su mogli napraviti i predstavnici izvršne i sudbene vlasti te spriječiti nastalu štetu. Ako bivši ministar unutarnjih poslova dan prije famozne „svastike“ bude viđen u društvu Ante Maslova, direktora tvrtke Jadro koja je održavala travnjak na Poljudu. I naravno poslije toga do danas nije riješen taj slučaj.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je nazvala ove teroriste „orjunašima“ što jasno ukazuje centar od kuda dolaze napadi na Hrvatski nogometni savez, iako nitko nije pretjerano zadovoljan načinom na koji funkcionira HNS, Institut pravnog sustava u RH bi morao osigurati uvijete da se koliko-toliko taj nogometni bussines dovede u nekakav red, jer i brojne afere iz FIFA-e i UEFA-e također ukazuju na nemogućnost uvođenja potpunog reda u ovaj nogometni svijet jer su preveliki novci u opticaju. Ali ovakav način gdje pojedine političke strukture žele iskoristiti ovakvo stanje za svoje potrebe omalovažanja i ponižavanja Hrvatske kako bi nanijele što je moguće veću štetu Republici Hrvatskoj morat će se jednom zaustaviti. Ministar Vlaho Orepić preuzimanjem mjesta ministra unutarnjih poslova je preuzeo i odgovornost za štetne postupke te je trenutno njegova odgovornost najveća jer njie pravovremeno sprijčio ovaj događaj.

Kako su prenosili pojedini hrvatski mediji i građani Republike Hrvatske, već neko vrijeme je poznati identitet počinitelja i organizatora ovog događaja u Francuskoj, i nikakve mjere nisu poduzete kako bi se to spriječilo. Danas bivši ministar Ostojić slavi što je još jednom Hrvatska diskreditirana pred milijunima ljudi širom svijeta, ali što će biti u ponedjeljak nakon sazvane sjednice Vlade RH znat ćemo uskoro. Hrvatska više ne može čekati. Hrvatska se mora početi mijenjati.

M.Glavinić/Novi Pogledi/ foto: građanska akcija official

PODSJETIMO kako je prenio portal građanska akcija official, a potvrdio danas HNS na tiskovnoj konferenciji da su organizatori pokušaja prekida utakmice Hrvatska – Češka, najradikalnije krilo Torcide – Klošari

huligani 2

huligani 1

huligani 3

huligani

orjunaši 2

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *