Select your Top Menu from wp menus

Božo Petrov: Nisam znao da je Plenković toliki faktor da se njemu treba netko dokazivati

Božo Petrov: Nisam znao da je Plenković toliki faktor da se njemu treba netko dokazivati

Nakon sedam postavljenih uvjeta za pregovore s HDZ-om i SDP-om koje je objavio Božo Petrov uime MOST-a, došlo je do nekoliko verbalnih komentara između predsjednika HDZ-a i čelnika MOST-a. Posljednji u nizu je objava Bože Petrova na svojoj Facebook stranici na komentar Andreja Plenkovića kako se Božo Petrov treba njemu dokazati te da je u pregovorima HDZ-a i MOST-a prazan papir o suradnji koji treba popuniti nakon izbora.

“Nisam znao da je Andrej Plenković toliki faktor da se netko njemu osobno treba dokazivati. Andrej Plenković treba shvatiti da se Most dokazao svim građanima braneći nacionalne interese, i to u vrijeme kada je njegova stranka rušila vlastitog predsjednika Vlade zajedno sa SDP-om prije tri mjeseca”-, objavio je Božo Petrov na svom profilu na Facebooku.

“Vjerojatno to nije vidio jer je bio u Bruxellesu i nije pratio medije. Zato bih volio da ga netko blizu njega tko ovo čita (on očito ne čita) upozna da se u ovom trenutku natječe za predsjednika Vlade, jer su njegovi vjerodostojni suradnici prije tri mjeseca srušili Vladu i predsjednika Vlade kojeg su sami predložili. Zato je on u Hrvatskoj”, -dodao je Petrov.

“A predstavnici Mosta u Hrvatskom saboru su u tom trenutku pokazali što znači kad obraz nema cijenu, kad se borite za interese građana. Mi nemamo tekuću zamjensku plaću i osigurače, nemamo mreže i kontakte u zaleđu, nemamo medije na našoj strani. Imamo samo srce, volju i upornost boriti se za građane Republike Hrvatske. Njima se dokazujemo iz dana u dan. Njima se Andrej Plenković treba dokazati, ne nama, umjesto da se netko treba dokazati Andreju Plenkoviću”, – zaključio je  Božo Petrov.

M.Glavinić/Novi Pogledi, foto: Ilustracija NP

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *