Select your Top Menu from wp menus

Božo Ljubić kukavički izbjegao sučeljavanje, pa još jednom teško uvrijedio generala Glasnovića

Božo Ljubić kukavički izbjegao sučeljavanje, pa još jednom teško uvrijedio generala Glasnovića

Tijekom predizbornog nastupa u Tomislavgradu, Božo Ljubić je između ostalog izjavio da ovo nije vrijeme ratnika i generala već vrijeme racionalnih političara misleći pri tome na generala Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane, Željka Glasnovića.

U emisiji pod povećalom trebalo se održati sučeljavanje generala Željka Glasnovića i Bože Ljubića, međutim prvo je sučeljavanje otkazao Božo Ljubić, a nakon toga i Željko Glasnović kad je vidio da sučeljavanja neće biti.

Na ovaj sramotni istup Bože Ljubića oglasio se Izborni stožer generala Željka Glasnovića, a što je prenio širokibrijeg.info:

Predizborna kampanja je na samom vrhuncu i, na žalost, pokazala je i najniže granice do kojih je netko spreman ići kako bi osvojio mandat u Hrvatskom saboru. Ovaj put, na najprizemniji, najsramniji i najskandalozniji način, samozvani predstavnici hrvatskog naroda u BiH obrušili su se na hrvatske svetinje, hrvatske branitelje i hrvatskog generala Željka Glasnovića.

Rečenica da ‘Nije vrijeme ratnika i generala već racionalnih političara’ ući će u povijest kao najskandaloznija izdaja hrvatskih nacionalnih interesa od strane dragovoljnih darivatelja tuđe krvi i profesionalnih predizbornih polagača vijenaca na grobove i spomenike hrvatskih vitezova.

Kažete da nije vrijeme za ratnike i generale već za racionalne političare.

Znači li to da se vi, doktore Bože Ljubiću, smatrate racionalnim političarom?

Znači li to, doktore Ljubiću, da su hrvatski ratnici i generali iracionalni, ludi, neuračunljivi?

Kao nikada do sada, doktore Bože Ljubiću, Hrvati u BiH nisu imali potrebu za ratnicima i generalima, i to zbog vaše “racionalne politike”. Branitelji i generali i danas su živi i stup su hrvatskog bića u BiH. Ili bi vi, doktore Ljubiću, voljeli da im ‘konstatirate smrt’ jer nisu članovi HDZ-a BiH?

Kažete da je HDZ osnovao HVO, doktore Ljubiću. Hrvatski branitelji nisu bili stranačka vojska HDZ-a već obrambena, domoljubna hrvatska vojska. S obzirom da se vi, doktore Ljubiću, smatrate racionalnim političarom, teško je shvatiti da ne znate kakve posljedice ova vaša očajnička, predizborna i lažna izjava nanosi optuženim hrvatskim uznicima u Haagu.

Kažete da general Glasnović, junak Domovinskog rata, ne razumije Hrvate u BiH jer živi u Zagrebu? Hoćete reći da vi, doktore Ljubiću razumijete Hrvate u BiH, za razliku od generala Glasnovića koji je s njima krvario u Domovinskom ratu?

Licemjerno i nadmoćno govorite da general Željko Glasnović nije političar. I mora se priznati, tu ste u pravu. General Željko Glasnović nije političar, on je domoljub koji iznad svega ljubi Boga i svoj hrvatski narod, srcem, dušom i tijelom.

Sve do nedavno ste tvrdili u Hrvatskom saboru da Hrvatska ne može pomoći nikome, pa ni Hrvatima u BiH? Zašto onda toliko želite u Hrvatski sabor, doktore Ljubiću, i to gazeći kosti i živote najvećih hrvatskih sinova?

Poigravajući se zamjenom teza, po uzoru na komunističku UDBE, tvrdite da general Glasnović nema potporu branitelja i Hrvata u BiH.

Tješite se gospodine, doktore Ljubiću, jer vama je utjeha jedino i preostaje.
Bog i Hrvati!

Izborni stožer generala Željka Glasnovića

M.Glavinić/Novi Pogledi, foto: Ilustracija NP

 

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *