Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Američki Hrvat STIPE MIOČIĆ nokautom protiv Overeema obranio naslov svjetskog UFC prvaka

VIDEO: Američki Hrvat STIPE MIOČIĆ nokautom protiv Overeema obranio naslov svjetskog UFC prvaka

STIPE MIOČIĆ, američki Hrvat, obranio naslov svjetskog prvaka protiv Alistaira Overeema nokautom u prvoj rundi. U svojem rodnom Clevelendu Miočić je još jednom pokazao da je danas najveći borac u slobodnim borilačkim sportovima.

Overeem se fokusirao na bijeg po oktogonu te povremenim protunapadima pokušati iznenaditi Miočića. To je i uspio na početku prve runde kad je lijevim krošeom pogodio Stipu Miočića te srušio na pod, međutim nije uspio dovršiti meč giljotinom. Stipe se uspio izvući iz teške situacije te nastaviti borbu na nogama.

“Snažno me udario, jače nego što sam očekivao, a obranu od giljotine sam trenirao kako da se izvučem iz nje. Ja sam boksač, hrvač, ali treniram ta sr**a svaki dan.” Izjavio je Stipe nakon meča.

Nakon kraćeg oporavka, Stipe je odmah preuzeo inicijativu te svojom dominantnom boksačkom tehnikom natjerao je Overeema na bijeg po oktogonu. Prilikom jednog takvog pokušaja bijega, Stipe je uhvatio za nogu Overeema, oborio ga i nemilosrdnom serijom direkata u glavu završio meč koji je sudac u oktogonu morao prekinuti jer je Overeem prestao pružati otpor.

Bila je ovo 16 pobjeda Stipe Miočića, najpopularnijeg vatrogasca u Clevelendu, a hoće li se ispuniti Stipina  želja  da se slijedeća obrana naslova prvaka održi u Hrvatskoj saznat ćemo uskoro.

Stipe Miočić je danas najpoznatiji Hrvat iz dijaspore koji poštuje i voli svoje hrvatske korijene te uvijek nastoji tijekom svojih nastupa naglasiti svoju ljubav prema Hrvatskoj i svoje hrvatsko porijeklo.

Milan Glavinić/Novi Pogledi, foto, screenshot

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *