Select your Top Menu from wp menus

V.Vukadin: Otvoreno pismo predsjednici povodom njezinog majčinskog pisma ministru školstva

V.Vukadin: Otvoreno pismo predsjednici povodom njezinog majčinskog pisma ministru školstva

Poštovana gospođo predsjednice,

činjenica da ste majka Vam ne daje ama baš nikakvu dodatnu kvalifikaciju, jer ima majki koje su pametne i majki koje su glupe, isto tako i očeva. U svojem pismu se obraćate naciji kao nekoj nakupini male djece, uzimate si ona prava koja nemate kao predsjednica, jer se izravno miješate u političke odluke ministara, što nikako nije Vaša kompetencija.

Autor Vinko VukadinDodatno prozivate sve druge da ništa ne rade, očito želite odaslati poruku da ste Vi ta koja radi na dobrobit djece, nacije, države i naroda. Usput koristite nekritički riječi koje uopće ne postoje u hrvatskom jeziku, izmišljotina bivše vlade, a govorite o školskoj reformi. Mogli ste se posavjetovati što znači ta fantastična riječ “kurikuralna”.

Obraćam Vam se kao Vaš birač koji Vas je birao misleći da ćete zastupati one svjetonazorske smjernice o kojima ste govorili u kampanjji. No, čovjek se uči dok je živ, a nama nije potrebno dugo da shvatimo da ste Vi još jedna od obmana hrvatskog puka željnog konačnog prestanka jugofašističke i liberalno ljevičarske religije na svim područjima. Možda toga niste ni svjesni, ako niste preporučavam Vam pročitati knjigu razgovora s Benediktom XVI. pod nazivom “Svjetlo svijeta”. Tu ćete možda otkriti kako i nesvjesno sudjelujete u razaranju nacionalnoga bića podupirući puzajuću ideologiju genderizma i ljevičarskog poimanja svijeta, odgoja i društva. Mislim da su baš Vas birali uglavnom oni koji s tim svijetom nemaju puno, ili nikakve, veze.

Očito je da ste zadnjih mjeseci privoljeli one ideje koje počivaju na tekovinama marksističkih i ljevičarskih spoznaja, kako inače protumačiti i logički shvatiti Vaše uporno koketiranje s tim idejama; od laži o antifašizmu kao temelju države, preko ispričavanja četniku za ustaše kojih nema, pa do ovoga poteza u kojem tražite da navodni stručnjaci, koji skraćuju Marulića ne jednu stranicu, a promoviraju partizansku bitku protiv vlastitih ranjenika na nekoliko stranica, ostanu i nastave svoje djelo.

Poštovana predsjednice, narodu je potpuno nevažno kako Vi odgajate svoju djecu i što ih učite, ali Vi kao predsjednica niste dobili pravo, niti ste uopće kompetentni, odlučivati kako će drugi roditelji odgajati svoju djecu. Uostalom za to smo na izborima izabrali vladu koja ima drugačiji ideološki smjer od onog jugofašističkog i očekujemo da tu vladu konačno poduprete u preuzimanju vlasti dobivene od naroda, umjesto da umjetnim emocijama pozivate na rad, a ne na rasprave.

Ako ste već toliko zabrinuti za dobrobit sljedećih generacija, onda nam to pokažite djelima, a ne srceparajućim apelima političarke izgubljene u svemiru lažnih emocija. Rekoste da je dosta povijesti i da nam treba budućnost. Zašto onda mirno gledate kako se u javnim medijima i na javnom prosturu promoviraju diktatori jugoslavenskog komunizma? Zar još niste čuli da je Tito odgovoran za preko pola milijuna ubijenih ili je to Vama samo fus nota? Želite li pomoći ovom narodu pri koračanju u budućnost, onda počnite konačno raditi svoj posao za koji smo Vas birali.

Moj prijedlog je da za početak raspišete referendum o zabrani veličanja partizana i Tita, jer ste navodno protiv ekstremnih ideologija. Ako ne možete zabraniti partizaniju i Tita, onda barem dopustite da oni, koji to žele, slobodno veličaju ustaške ideje i sve druge koje su za sada i Vama tako omražene.

Drugi prijedlog je da raspišete referendum o pitanju školske reforme. Potrudite se pronaći ono što je narodu bitno, a ne ono što Vam Vaši savjetnici inputiraju kao najvažnije. Naravno sve to pod uvjetom da za raspisvanje referenduma imate uopće kompetencije.

Dobro se informirajte da nebiste opet ispali naivna mamica koja misli da je majka svima, a ne samo svojoj djeci. Dodatni savjet je: promijenite konačno taj materinski stil, nismo mi djeca i debili. Svi mi imamo svoje majke, samo psihički bolesnici u predsjednici traže majku.

Nama ne treba ni majka ni kraljica, nama treba predsjednica koja zna što su joj kompetencije i ne srlja tamo gdje nas ponižava. Mi nemamo potrebu ispričavati se ni partizanima ni četnicima, ispričavajte se u svoje ime, a ne u ime hrvatskog naroda. Za to niste dobili ničiji glas. Vi ste predsjednica države, a ne kluba antifašističkih predilja laži i obmana.

Za tu funkciju smo Vam dali glas i za tu funkciju dobivate svoju plaću.

Napomena na kraju: kad ste već toliko zabrinuti za svoj narod zašto se niste javili barem kakvim uzdahom na pojavu veličanja najvećeg zločinca Tita?

Budite pozdravljeni u ime onih koji bi se rado pomirili, ali ne s neosuđenim zločincima i njihovim lažima neg s onima kojima je stvarno stalo do hrvatskog naroda i države.

Vinko Vukadin, Vaš birač i otac samo svoje djece.

 

Facebook Comments

Vezani članci

1 Komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *