Select your Top Menu from wp menus

Sandra Perković: Dan odluke – hoće li politički nepromišljena izjava utjecati na rezultat

Sandra Perković: Dan odluke – hoće li politički nepromišljena izjava utjecati na rezultat

Nakon teških kvalifikacija gdje se u posljednjem trećem izbačaju do 64,91 metara, Sandra Perković uspjela kvalificirati u finale bacanja diska na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, imat će novu priliku za osvajanje nove medalje za Republiku Hrvatsku.

Zadnjih dana Hrvatsku potresa nepromišljena izjava Sandre Perković, kandidatkinje za Hrvatski sabor na izbornoj listi Milana Bandića koju je dala srbijanskim Novostima o žaljenju za Jugoslavijom zaboravljajući zlo koje je izašlo iz te Jugoslavije u kojoj su rat, ratni zločini, ubijanja civila, ranjenika, masakri i silovanja bila sastavni dio politike te Jugoslavije u kojoj nije bilo mjesta za Hrvate.

“Mi se tu svi držimo zajedno. Već smo ranije komentirali kako Bosanci dolaze kod nas na terapije, ja odem kod Slovenaca, a ti Slovenci kod Srba. Bitno je da se držimo zajedno, tako smo puno jači i sve ima jedan pozitivan duh. Puno je lijepše biti u društvu našeg čovjka nego u onom stranca. Žao mi je što smo se raspali jer mislim da bismo bili najjača sila, jači od Nijemaca, Rusa i Amerikanaca,” – prenose Sportske novosti.

Na žalost ova nepromišljena izjava Sandre Perković o žaljenju za nečim što je ostavilo iza sebe još uvijek više tisuća nestalih, stotine tisuća ubijenih baca sjenu na njen današnji nastup.

Svejedno u 16, 20 će imati priliku svojoj Hrvatskoj  donijeti neku od medalja, svojoj Hrvatskoj koja joj je omogućila da se razvije u ponajbolju svjetsku sportašicu, kakvu priliku teško da bi imala u neprežaljenoj Jugoslaviji.

Sandra Perković je ove godine već imala dva bacanja preko 70 metara i to 70,59 metara u Splitu i 70,88 metara u Šangaju.

M. Glavinić/Novi Pogledi, foto: Ilustracija: NP/OI 2016

Facebook Comments

About The Author

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *