Select your Top Menu from wp menus

OTKRIVAMO: Ime vozača divljaka iz Ilice je …

OTKRIVAMO: Ime vozača divljaka iz Ilice je …

Ime vozača divljaka koji je svojom općeopasnom vožnjom zamalo usmrtio bebu u Ilici je Miroslav Stanojević, vlasnik je tvrtke Carvel d.o.o.

DRŽAVLJANIN Srbije, Miroslav Stanojević, vlasnik tvrtke „Carvel“ u subotu ujutro je u Ilici skrivio tešku prometnu nesreću vozeći osobni automobil marke Audi, u pijanom stanju (1,78 promila alkohola u krvi) u kojoj je umalo usmrtio nekoliko osoba pri čemu je nekontrolirano upravljajući vozilom po nogostupu umalo usmrtio oca s bebom u kolicima, pri čemu je otac bebe reagirao intstiktivno te gurnuo kolica na cestu te u zadnji čas izbjegao nalet vozila kojim je upravljao pijani državljanin Srbije Miroslav Stanojević.

Policijski službenici su doveli Stanojevića sucu za prekršaje tereteći ga za vožnju u alkoholiziranom stanju, upravljanje vozilom s nevažećom prometnom dozvolom, nekorištenje sigurnosnog pojasa te za izazivanje prometne nesreće u kojoj ima ozlijeđenih osoba. Prekršajnom sucu Stanojević priznao krivnju i izjavio kajanje za sve što je napravio nakon čega mu je sudac izrekao novčanu kaznu od 18.800,00 kuna. Uz izrečenu kaznu određena mu je zabrana korištenja međunarodne vozačke dozvole B kategorije  te mora platiti i sudske troškove u visini 932,75 kn.

Postavlja se pitanje zašto Stanojević nije doveden sucu s kvalifikacijom nijednog kaznenog djela, nego je terećen samo prekršajno i to ne za sva djela sudeći po pisanju medija. Iz kvalifikacije je nestao bijeg od policije, a o tome su javljali mediji svo vrijeme.

Miroslav Spanojević je vlasnik tvrtke Carvel d.o.o. koja je u 2015 godini imala prihode od 23.590.043 kn te je godinu zaključila sa dobiti u visini od 82.474 kn.

Većina medija je prenijela informaciju da je uzrok nesreće bijeg Spanojevića od policije te prilikom tog bijega je došlo do gubitka kontrole nad vozilom čime je ugrozio život više osoba.

Zvonimir Trusić/Novi Pogledi/foto screenshot

Facebook Comments

Vezani članci

OTKRIVAMO: Ime vozača divljaka iz Ilice je …

Objavljeno u: OTKRIVAMO: Ime vozača divljaka iz Ilice je …
Pregledavate post 1 (od ukupno 1)

Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.