Select your Top Menu from wp menus

U obiteljskom domu prvog zlatnog olimpijca Josipa Glasnovića

U obiteljskom domu prvog zlatnog olimpijca Josipa Glasnovića

U obiteljskom domu zlatnog hrvatskog olimpijca Josipa Glasnovića u zagrebačkoj dubrava slavilo se dugo u noć. Jednostavni roditelji Franjo i Mara s ponosom i ljubavi kako prema uspjehu svojeg sina tako i prema svojoj Hrvatskoj su proslavili prvu zlatnu medalju za Republiku Hrvatsku.

20160808_220959

Dvadesetak gostiju, rodbine i novinara su dočekani i ugošćEni od strane domaćina. Na kući se vijorila velika hrvatska zastava tako da se odmah moglo sa ceste uočiti gdje se nalazi dom Glasnovićevih.

Dočekao nas je “oštar pas” Beni koji je za ovu prigodu ipak sačuvao one odlike koje krase čovjekova najboljeg prijatelja. Daljnji rođaci hrvatskog generala Željka Glasnovića su vrlo emotivni primili poziv njihova sina Josipa iz dalekog Ria koji je proslavio svoje najveće trenutke slave i ponosa sa svojim roditeljima. Prostorije prepune pehara, medalja i trofeja ukazuju na dug i uspješan sportski put Josipa Glasnovića.

20160808_221508

Dočekao nas je “oštar pas” Beni koji je za ovu prigodu ipak sačuvao one odlike koje krase čovjekova najboljeg prijatelja. Daljnji rođaci hrvatskog generala Željka Glasnovića su vrlo emotivni primili poziv njihova sina Josipa iz dalekog Ria koji je proslavio svoje najveće trenutke slave i ponosa sa svojim roditeljima. Prostorije prepune pehara, medalja i trofeja ukazuju na dug i uspješan sportski put Josipa Glasnovića koji je sa suzama radosnicama slušao himnu svoje Hrvatske

Milan Glavinić/ Novi Pogledi, foto: NP

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *