Select your Top Menu from wp menus

Predsjedničin savjetnik: NATO je okupirao Europu i “anglosaksonci” žele rat Rusije i Njemačke

Predsjedničin savjetnik: NATO je okupirao Europu i “anglosaksonci” žele rat Rusije i Njemačke

U televizijskoj emisiji Laudato.tv gostovao je Davor Domazet Lošo, umirovljeni admiral Hrvatske vojske koji je prošao sve jugoslavenske vojne škole uključujući i glavnu, Ratnu školu. Od 1987. do 1990. godine obnašao je dužnost pročelnika za obavještajnu analitiku i prosudbe u zapovjedništvu Vojnopomorske oblasti.

Umirovljeni admiral odgovarajući na pitanja voditeljice istakao je da se danas velik broj Nijemaca seli iz zapadne u istočnu Njemačku te da velik broj katolika iz Bavarske odlazi živjeti u Mađarsku pri čemu se stvara katolička Europa od Jadrana do Baltika te koja bi se trebala uvezati sa ruskom pravoslavnom crkvom te činiti kršćansku cijelinu do Vladivostoka.

Predsjedničin savjetnik iznosi gledateljima “činjenice” koje su nametnuli anglosaksonci okupacijom Europe nakon drugog svjetskog rata te da je NATO savez sredstvo kojim se i danas vrši okupacija Europe, odnosno Domazet Lošo želi pojasniti javnosti da je i Predsjednica, koju savjetuje, također sudjelovala u provođenju okupacije europskog kontineta u vrijeme dok je bila pomoćnica glavnog tajnika NATO saveza za javnu diplomaciju.

“Europa je okupirana od “anglosaksonaca” nakon drugog svjetskog rata jer NATO nije ništa drugo nego okupacija Europe”- izjavio je Domazet Lošo, i nastavlja: “U Europi imate samo dvije države koje nemaju Ustav, to su Njemačka o kojoj sad govorimo i Bosna i Hercegovina. Praktično, gdje se nalaze američke baze , ta je država okupirana, to je Španjolska, to je i Italija, a u Njemačkoj se nalazi vojno zapovjedništvo američkih snaga u Europi. Tako je na neki način Europa okupirana. Bila je i istočna Europa od Sovjetskog saveza i Rusa, ona sada nije, NATO se proširio još više na istok i ugrožava ruske interese.” – dodaje Lošo

I tako prema geostrategu i geopolitičaru Davoru Domazetu Lošu Hrvatska kao članica euroatlanskih asocijacija te NATO saveza direktno sudjeluje u okupaciji Europe te je pri tome Predsjednica RH bila u samom zapovjedništvu “okupatora”  Europe.

Domazet se također osvrće na seobu kršćana iz zapadnog dijela Njemačke u istočnu Njemačku i Mađarsku te dodaje da ga je posebno razočarala Poljska

“Malo ču biti grub i zločest, mislim da mi neće zamjeriti. jedino od naše politike, lošiju politiku ima Poljska koja nevjerojatno do nerazumnosti slijedi anglosaksonsku politiku i sustavno gura u sukob s Rusijom i Njemačkom i onda se događaju podjele Poljske.” – osuđuje poljsku politiku Domazet Lošo.

Tijekom emisije Domazet Lošo se dotakao katoličke Europe od Jadrana do Baltika koja bi se trebala povezati s Ruskom pravoslavnom crkvom te činiti cjelinu od Rima preko Zagreba do Moskve i to je po geostrategu Loši nova kršćanska Europa. Ako je i od predsjedničina savjetnika, previše je.

Milan Glavinić/Novi Pogledi, foto: screenshot

 

 

.

 

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *