Select your Top Menu from wp menus

Stvarni cilj Vučićeve univerzalne nadležnosti: Povećati stopu samoubojstava onih koji su porazili velikosrpsku politiku 90-ih

Stvarni cilj Vučićeve univerzalne nadležnosti: Povećati stopu samoubojstava onih koji su porazili velikosrpsku politiku 90-ih

Američki antropolzi smatraju da je izolacija u kojoj žive američki Indijanci u rezervatima doprinijela velikoj stopi samoubojstava. Upravo srbijanski zakon o univerzalnoj jurisdikciji ima zadaću pridonijeti ubrzavanju tog procesa, jer od kraja rata do sada je oko 6 000 pripadnika HV-a, HVO-a i MUP-a izvišilo suicid.

Nakon zadnjeg slučaja primjene srbijanskog terora nad Hrvatima preporuke braniteljima su : Ne izlazite iz države, ne putujte nigdje ako ne morate, a upravo to i je cilj političkih elita koje vladaju Hrvatskom i srbijom. Ta agonija može potrajati još pet do deset godina, jer oni koji ne izvrše suicid, umrijet će od karcinoma i raznih drugih bolesti izazvanih poniženjem te ratnim i poratnim stresom kojemu su umnogome pridonijeli neodgovorni, bezosjećajni i beskrupulozni političari. Hrvatsko nacionalno biće je metodama specijalnog rata već godinama izloženo progonu, difamaciji, getoizaciji i izolaciji.

Napadima na Katoličku crkvu, obitelj i branitelje ugrožavaju se tradicionalne vrijednosti koje brane i čuvaju smisao postojanja Hrvatske nacije i opstojnosti Hrvatskog naroda. Na nama se primijenjuju već prokušane metode kolonizacije i zatiranja identiteta koji najbolje oslikava izjava bivšeg predsjednika vlade Milanovića: “Što to znači biti Hrvat?”

Godinama upozoravam govoreći i pišući… Sve što nam se događa, negdje se već dogodilo!

Ivica Jularić, neovisni analitičar/Novi Pogledi, foto: Ilustracija NP

Facebook Comments

Vezani članci

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *