Select your Top Menu from wp menus

Glasnović: Političke elite su svele 3 milijuna Hrvata na sramotna 3 zastupnička mjesta i dalje potiču egzodus Hrvata

Glasnović: Političke elite su svele 3 milijuna Hrvata na sramotna 3 zastupnička mjesta i dalje potiču egzodus Hrvata

Jedan od osnovnih problema koji danas ima Hrvatska, ali i Bosna i Hercegovina je nova faza iseljavanja Hrvata. Dijaspora danas broji oko 3 milijuna Hrvata koji mogu biti glasači Republike Hrvatske i koje su političke elite svele na 3 zastupnička mandata u Hrvatskom saboru.

Obzirom na potencijal koji danas imaju mogući investitori, porijeklom Hrvati te mnogi koji su zbog političke i gospodarske situacije u Hrvatskoj morali nastaviti život izvan granica Republike Hrvatske. Samo u zadnje dvije godine procjene su da se iselilo više od 200.000 Hrvata iz Hrvatske zbog nemogućnosti pronalaska uvjeta za život i rad u Hrvatskoj. General Željko Glasnović je taj glas koji nakon Domovinskog rata nastavlja borbu protiv Lustracije i borbu protiv iseljavanja Hrvata iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine te koji ima snagu vratiti utjecaj iseljene Hrvatske u Domovinsku Hrvatsku. Ovo su dvije ključne teme koje mogu zaustaviti stagnaciju Hrvatske te omogućiti jaču ulogu Hrvata iz Bosne i Hercegovine te ostalih država širom svijeta kako bi pomogli svojim znanjem, kapitalom ostvarivanje boljih životnih uvjeta za Hrvate u Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj.

Prenosimo objavu generala Željka Glasnovića koju je objavio na svojem facebook profilu.

Zbog pogrešnih politika svih dosadašnjih vlada RH i BiH lijevih i “desnih” stranaka događa se egzodus HRVATSKOG NARODA U BiH OGROMNIH RAZMJERA SA NESAGLEDIVIM POSLJEDICAMA ZA HRVATE U BIH i nacionalnu sigurnost RH.

Uz Božju pomoć ću odlučno i beskompromisno braniti interese Hrvata u BiH i dijaspori te stvoriti preduvjete da se zaustavi ovaj trend iseljavanja. Odlučno ću se boriti da se stvore preduvjeti za njihov povratak.

Željko Glasnović, nositelj neovisne liste br.13 u XI izbornoj jedinici

U proteklom sazivu Hrvatskog sabora Željko Glasnović je izabran kao 8 na HDZ-ovoj izbornoj listi u XI izbornoj jedinici gdje je dobio gotovo nevjerojatnih 25,48% ukupno izašlih birača, o čemu su Novi Pogledi pravovremeno upozoravali novog predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, koji na žalost nije shvatio težinu svojeg ponižavajućeg odnosa prema generalu Hrvatske vojska i HVP-a zbog čega će donijeti vjerojatno najlošiji izborni rezultat HDZ-a iz dijaspore od samostalnosti Republike Hrvatske. Podsjetimo, da je Andrej Plenković sa svojim timom “savjetnika” donio odluku da ponudi 4. mjesto generalu Glasnoviću, a treće mjesto “pokloni” HSLS-ovom kandidatu iz udruge “Prsten” Vjekoslavu Jeleču o čemu smo pisali ovdje.

Milan Glavinić/Novi Pogledi, foto: Fb Željko Glasnović

Facebook Comments

Vezani članci

1 Komentar

  1. Pingback: Glasnović: Političke elite su svele 3 milijuna Hrvata na sramotna 3 zastupnička mjesta i dalje potiču egzodus Hrvata » Kultura i politika

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *